Kvinnlig ordlista

"OKEJ"
Detta är ett ord som kvinnor använder för att få slut på ett gräl, när de känner att de har rätt och att det är hög tid för dig att hålla käften! Använd aldrig ordet "okej" för att beskriva hur en kvinna ser ut. Det är ett säkert sett att starta ett gräl.

"FEM MINUTER"
Detta betyder i själva verket cirka en halvtimme. Det kan jämföras med de fem minuterna som din fotbollsmatch (alternativt dataspel) kommer att hålla på innan du går ut med soporna

"INGENTING"
Detta betyder att det faktiskt är "något" och du bör defenetivt vara på din vakt. "Ingenting" används vanligen för att beskriva känslan hos en kvinna, som önskar att sätta dit dig, "Ingenting" kan oftast ses som ett tecken på ett kommande gräl, som kommer att vara i "fem minuter" och som kommer att sluta med ordet "okej"

"GÖR SOM DU VILL"(med höjda ögonbryn)
Detta är en utmaning till dig. En utmaning som kommer sluta med att kvinnan blir förbannad över "ingenting" och sista ordet kommer förmodligen att bli.....

"OKEJ, GÖR SOM DU VILL"(med vanliga ögonbryn)
Med detta menar kvinnan "Gör vad fan du vill, jag bryr mig inte längre!" du kommer få ett "gör som du vill"(med höjda ögonbryn) innom några minuter följt av "ingenting" och "okej", och hon kommer prata med dig först om "fem minuter" när hon lugnat ner sig lite.

DJUP SUCK
Detta är inte ett ord utan ett icke-verbalt medelande som oftast blir missförstått av män. En djup suck betyder för det mesta att hon för ögonblicket tycker att du är en idiot, och frågar sig själv varför hon kastar bort sin dyra tid på att diskutera "ingenting" med dig. En kvinna i detta tillstånd referar ofta i sina tankar mannen som "den onödige"

LÄTT SUCK
Än en gång: inte ett ord utan en signal som alla män kan ha nytta av att känna till. Lätta suckar betyder att hon är nöjd och på gott humör. Det bärsta du kan göra nu för att hon ska förbli i de tillståndet är att varken andas eller röra dig över huvudtaget.

"DET ÄR OKEJ"
Detta är ett av de giftigaste och farligaste uttrycken som kvinnor använder. "det är okej" betyder att hon ska tänka över grundligt på vilket sätt hon ska straffa dig för något du gjort mot henne. "Det är okej" används ofta tillsamans med ordet "okej" och i förbindelse med "gör som du vill"(med höjda ögonbryn). Tolkning: innom en snar framtid kan du förvänta dig stora problem.

"TACK"
En kvinna tackar dig. Svimma inte, säg bara varsågod.

"TACK SKA DU HA"
Detta är något helt annat än "tack". En kvinna säger "tack ska du ha" när hon är fly förbannad på dig. Det visar att du har behandlat henne känslokallt på något sätt, och att hon känner sig trampad på. "Tack ska du ha" kommer att följas upp med en djup suck. Var försiktig med att fråga vad som är fel efter en djup suck eftersom att hon bara kommer att svara "ingenting"



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0