idag.. och ett par dar..

ja.. då va de lov.. de här lovet kommer nog i alla fall bli bättre än mitt förra får man hoppas.. ja menar, ja hade inga pengar o va insolerad i skogen, men de e man inte nu den vecka som kommer i alla fall ^^.. ska till sthlm o pappa ikväll o sen så tar ja morsan på lörda.. de gäller att försöka att räcka till.. haha puss

18/3-2008

nu e man helt slut.. varit en riktigt jobbig dag idag.. hetl slut.. tidig kväll ja visst.. så får de bli haha ^^

15/3-2008

Hej alla ^^

det har varit en massa och ingenting nu på sista tiden, ja har inte ens koll på vad som händer tror jag.. Fårproduktions kursen har börjat och den är väldigt intensiv, de är en anledning till att jag inte har skrivit, de har inte hänt så mycket roligt som är så pass oprivat att man kan skriva om det här, o jag har inte haft tid. ska försöka få en ändring på steken men kan inte lova något.. nu när jag sitter här kan jag inte förstå att jag inte har skrivit på länge.. det känns så hemma tamt, säkert och tryggt.

Kom på en sak som fick mig att le en del. De andra i min klass har gått djurskukvård och går försöksdjurstekniker, medan jag har gått lantbruksdjur, mjölk och nötkötts produktion och går nu får och svin produktion. De andra studerar sprut teknik en massa och har bara hållit i spruta och kanyl någon gång eller några gånger, men jag kan inte ens räkna till hur många behandlingar jag har gjort, ja menar som igår (har/hade svinhusvecka) sprutade jag 4 "pelle grisar" ett slakt svin mm. jag känner mig helt hemma med kanylerna och anser att jag är bra på att injecera vid de här laget, älskar ironin bara de är slående. haha..

annars har det varit en massa plugg och anledningen till att jag inte har lagt upp bilder är för att ekonomin e bajs och jag har inga batterier till kameran, så de blir inga bilder förens jag har råd att införskaffa, finns viktigare saker att lägga pengarna på nu.

Snart är de birdie ^^ längtar! som fan! ses då? ja men va bra då säger vi så! sitter nära ceen... haha..

pussar o kramar till de som vill ^^ fri utdelning!

sorry darlings

Hej alla läsare.. man får ursäkta att det inte har blivit så mycket skrivet här på ett tag. Men jag har faktiskt ryckt tag i mitt liv och skolan nu och jag har helt enkelt inte haft tid att skriva på bloggen.. tråkigt men sant,. det är en sådan press och stress just nu att jag inte vet hur man ska orka ibland.. det blir för mycket, men jag har inget val än att ta mig egenom det.. så är det bara..

RSS 2.0