Ladugårds vecka rapport del 1

Nu idag den 29/1-2008 kommer jag åt en chans att rapportera för första gången. 1 dagen

snooze .. snooze.. oops. darn! kom inte upp i tid, de va ju ovanligt att man försover sig när man verkligen inte får! bajs. åkte in (fick skjuts weii). fixa nyckel. och när ja skulle in och installera mig på rummet, nr 11 fick jag en chock, jag bor inte ensam, slog det mig, doften av axe stöter mot min nästa, det är inte kvinnor heller. hm.. .jag vill inte dela rum med 2-3 främmande karlar i en vecka! hallå! visst najs på sitt sett, men ja är inte lika intresserad längre.. Knata upp till husmor och begärde en rum flytt, fick då 12:an. som ursäkt sa hon att "äh, jag tyckte att du kunde behöva lite motion".. hur ska de tolkas?! hm... husmor.. behave! ^^

Jag insåg att darn, jag är sen som det är.. så.. kvälls passet får det bli. sen får dom säga vad dom vill men har ja inte fått ett schema innan så kan ja väl få avgöra det första passet själv.. så kvällen fick det bli.

 knata upp där ganska självsäkert, jag kan de här, det här blir min tredje eller fjärde vecka, beror på hur man ser det.. en vecka är ju grisvecka.. ^^ personalen känner igen mig (så klart) ^^. och säger när jag kommer in "ja men förbered mjölkningen" darn.. tänker jag ..de ända som ja inte lärt mig på rikigt utan ålat mig från alltid.. darn.. men de va bara att försöka.. och ja jobbade inte de snabbaste ja kunde bara för att fösäkra att de blev så rätt det kan bli. de löste sig och blidde bra..så . Sen va de dags efter ett tag att mjölka i bås lagården, först va vi två ordinarie, två hästelever och jag.. sen försvann en efter en.. så va ja själv, men de löste sig bra och jag hann lätt med och så. ^^

 kände mig stolt faktiskt.. När allt va klart med mjölken och diskningen skulle börja så ser jag att en ko ligger undeligt, knatar fram och ser att två klövar kom ut ur henne! Hon Kalvar! Fram med en brygga så att hon inte skulle behöva släppa ungen i bajsrännan. Stod bered och väntade på kalven, fick hjälpa till lite.. sen när den va ute fick ja tömma munnen från slem och dra bort de tjocka slemmet, bära den till en box och torka den torr. Kärlek, till en liten tjurkalv, så underbar.

Efter passet så bytte jag om och knata upp på elevhemmet, gick in på rummet och kände ? va i helvete va tråkigt jag har, känner ingen som är här, har veckan själv o massa blä?. Så kom jag på att om jag försöker sova så slipper ja ha tråkigt, dessutom så har jag morgon passet och börjar 5 så de kan vara en bra idé. Klockan är 20.30..Åsa somnar till, runt klockan 21 så börjar larmhelvetet skrika för fullt! Brandlarm! De som knatar i mitt huvud är ?vad i helvete?! Vem har lekt men utlösaren nu då?!? ja vart bara förbannad, kröp ner djupare under täcket och tyckte synd om mig själv, för varje tjut kände jag min tinnitus förvärras.. darn.. men jag låg kvar, som fan heller att ja skulle knata upp i underkläder och täcke för att ta mig ut till de andra som står och fryser och skojjar om hur de lurat nån som tror att det är på riktigt.. orkar inte!
    Sen efter att skiten har lagt av så hinner man slänga igen ögonen och försöker slappna av efter flera minuters terror, men då .. ja vad händer då? Jo dom drar igång det IGEN!!! Nu va jag mer än förbannad, jag började bli stressad med! Klockan tickade och jag hade inte lång tid kvar att sova på. Skit.
    Sen så lägger man sig åter igen för att låta sömnen ta en.. men NEJ då ska folk skrika och gapa och hoppa och fy fan! Arg värre.. knata upp käka nudlar. Messa nicklas och tyckte synd om mig själv, då säger han att ja kunde ju sova hos honom. Och de hade han ju rätt i, kan jag inte sova här så är de värt att åkta till Niklas och kanske sova.

Så ja klädde på mig och drog med 23.23 bussen in till staden. Niklas var med tvillingarna, satte oss på ett casino och glodde o snacka lite innan de va dags att skiljas åt. Åkte hem till Niklas, sova.. nej.. låg vaken och snurrade men jag kunde vila lite i alla fall. Sen kände jag mig hurtig när ja knata upp kvart i 4 på morgonen för att åkta till skolan med 4.30 bussen. Bytte om och in i lagården för morgon mjölken, ko skit har aldrig luktat så illa som då.. fy fan.

Dagen har varit konstig jag har inte haft någon koll alls på något! Hehe bara knatat runt och flummat i min ensamhet. Sen dog jag nästan av fysiskt krävande arbete.. kändes som om man skulle gå sönder bara. Men men, smile, and wave boys! Smile and wave! Så har ja konstaterat att medel tiden för att verka fyra klövar (en ko) är 2 min och 41 sec.. snabba som illrar! Och värsta läbbiga mojjängen som kossorna åkte runt i .. hm.. skulle inte vilja vara ko där. Sen så åkte ja o Tobbe in till Gränby, kika, snacka skit och sånt. Fika, prova kläder, köpte mat. Sen till hobby, as usual. I natt ska jag sova hemma! Mm.. i min säng.. längtar.. mm..

27/1-2008

Bakis bunten..

image742image743image744
överifrån: Cissi, Mamma, Jag.. underbart..
image745
bil.. tänka på *soooova.. mmm.... chocklad... mmmm*

Sen fick åsa tok ryck..
Porslins guden före:
image746
Och efter:
image747


Najs va ? hehe

Sen har ja tvättat^^

Och packat

Ska tydligen ha en ladugårs vecka som börjar på måndag.. så risken är ganska stor att det kan bli lite blogg förseningar under den kommande veckan..

Sen så fick Greger två nya vänner idag ^^

image754

Najs .. bajs.. bye bye

26/1-2008

vakna, masa sig upp känna sig blä. bara rent blä.. kände mig som en sopkorg typ.. det fanns ganska många likheter mellan oss konstaterade jag när ja väntade på bussen som skulle ta mig till staden..
image706
Åkte in till staden möttes upp med mamma, Cicci o Maria, o så shoppades det..

1 strass halsband
2 par örhängen
1 medaljong halsband
1 smyckes skrin
1 bh (med drake mm.. fiiin)
1 par tillhörande trosor
1 tröja
1 halsduk

för ca 500kr.. rätt okej.. jej!

Sen konstaterade jag att "FAN det är ALLA HJÄRTANS DAG snart!!" ah.. en dag som jag alltid har hatat, uh.. så över reklamerat de där.. o i år vet ja inte alls vad de är som händer.. ingen aning.. får ha en romantik middag med Greger eller så ^^.

Sen åka hem, städa, tvätta, supa, äta, göra sig i ordning.. mamma säger att ja ska följa med ut.. okej ja följer med ut.. hade inte blitt av med bakisheten innan de va dags att fylla igen.. darn..

efter att ja hade visat Hanna, Camilla och mamma mina nya fina underkläder så hoppade ja lite i korridorren o när ja tittade rakt fram så stod Jimmy där! DARN! där håller man på o hoppar runt i nästan inga kläder.. hm.. aja .. nu eller senare lixom.. tror inte att ja blir av med honom ^^. och de är jag glad för.

Kände mig rätt söt i alla fall.. de va en "fin kväll" en sån där kväll som man känner sig fin i allla fall.

Sen så drog vi till staden, terrassen.. jey.. no.. Beställde jäger.. men de va fan inte jäger! de va utspätt så de hette duga! smakade vodka om det! åh.. va besviken ja blidde!


Sen va ja rätt mkt tjej och bodde nästan på toan me Camilla o hanna. .ovanligt.. no..
image713image714
sen så tänkte folket att "nej men här kan vi inte vara kvar! vi går till BJ!!" aja.. najs bajs.. ja är 4 år för ung.. men ja ja.. de e väl bara att prova.. ja menar blir ja dissad så kanske folk kan hänga med till Williams då då.. Ja.. ja vart nekad men ja fick inge sällskap till Williams heller.. nej dom stannade kvar. . bajs.. gick dit och tänkte hela vägen "hoppas de e folk som ja känner!" och när ja står i dörren möter ja på Johan! weii ! med Sandra och alla!! mitt CO!!
Så berättade ja om att alla dissade mig så tyckte dom att ja skulle följa med till Red room.. ja men visst.. så bestämde vi oss för att vi skulle ta med mamma också! så vi gick och hämtade henne! haha.. stanna o käka på vägen o så,.. men kom dit i alla fall.

Sen kom Niklas, o så.. han fick träffa min mamma för första gången .. ^^ kuligt värre ^^..
image715

image726


image736
image737

image738image739
image74025/1-2008

På morgonen åka från Vänge, vi kolla på film o somnade så .. äh.. orka åka hem då.. no.. så i alla fall. åkte in till staden, bjuden på mat o prata ut me David. De känns bra nu.. inge hat och krig längre utan att vi kan prata som vuxna människor.

Sen åkte jag hem.
image668image669

städade, tvättade, fixade, duschade..

sen så åkte man in till staden igen..
image670

Sen shoppade jag^^ kulan i ringen i läppen har ju försvunnit.. så .. ja införskaffade en ny ^^

image671image674
image672image673

O sen så ska ja FÄRHA HÅRET!
image675

Systers jobb som vanligt.. jo... kanske de kanske.. ja.. där va hanna ^^

image676

Sen.. åkte vi hemmåt.. åkte längs 55:an.. men va fasen?! är de här ramsta.. .hm.. no.. allt är MÖRKT!! Darn!!
inget hus lyste ingenting., allt va mörkt! skit lebbigt.. sen så kom vi närmare och närmare hemmet.. men de va mörk.. fan.. inte hemma med.. de orkar man inte med alls!

men jo som fan att de skulle vara mörkt! ja alla gånger!!

Ja va så förbannad.. just när ja skulle färga håret efter 1/2 års väntan! men då finns de ingen el! o så hade ja tänkt att laga mat! men NEJ vart pisst och blörjade grilla mackort.. de vart middagen..rostade mackor över t-ljus de vart rätt gott o de va mysigt..
image677image678image679
men ,.... sen så kom elen tillbaka !! WEii och då minsan färgade jag håret!


vart värtsta najs!

sen åkte ja o hanna in till staden.. ^^ stod och väntade på folk utanför gamla netto, dansa o sjöng som andra fylle gurkor men vi hade kul^^
image681image682
image684
image685
Sen så knata Nisan och Madde in Weii! så mötte vi upp sandra med CO och satte oss på o´learys.. najs värre


efter ett tag gick vi till Mc donals satte oss o fylle käkade lite.. då messar exet och säger att "min niklas" va där och att han o hans polare ville spöa honom! skit.. jävla idiot"! va ska han på Niklas o göra.. blev arg som f-n. men sen när vi rörde på oss till red room så kom Niklas dit ist. mkt bättre..image702image703image704image705

men men så e de.. puss

24/1-2008

Ja, idag så ålade jag mig upp tidigt, kände mig värsta duktig värre. Knata ur sängen, bäddade snyggade till och innan jag gick ut så vände jag på mig, tittade in i hålet och tänkte; Här bor jag. En underbar känsla när man får den och kan känna den på riktigt. Man är inte så bortskämd att känna den känslan, har flyttat mest sen ja va tolv. Sällan som man har stannat på ett ställe längre än ett par månader känns det som. Nu har det varit ?stabilt? i nästan två år, de är solklart rekord, på jätte lång tid. En dag ska jag ha mitt eget, där jag kan bo, leva och vara, precis som jag vill hur jag vill, hålla så rent jag vill eller skita ner bäst jag vill. Där jag inte ska ta hänsyn till alla andra utan att jag är i centrum i MITT hem. En dag är jag där.. jag längtar..

Men i alla fall..

Knata upp tog en mugg med snabbkaffe och en tallrik med snabb makaroner som blivit över.. sen så va de att ta sig till bussen. M..

Stod där inte för länge innan 804:an kom, och ja slutade vinka med min tända mobil när jag såg att de va den bussen, ja ska inte kunna kliva på den för att ja bor på fel sida av Örsundsbro, men då hände det! Den stannade en bit bort, ja trodde inte mina ögon! Kan man ha en sån tur? Eller är det olagligt? (jag tror att jag hade missat den andra bussen som ja skulle ha åkt med) buss chauffören ursäktade att han inte stannade tidigare och skämdes över att han inte sett min reflexväst. Ja ha ja.. ^^ knata in, satte mig till rätta, ganska skönt att åka buss när man har inspirationen till det, orken, och filofiska tankar.

Jag vände mig om en gång och såg två klass kompisar, var av en som ja har umgåtts med en del, brukar inte göra de med folk i klassen för att jag vill skilja på mina två liv, med henne så gick jag över gränsen och in i mitt privat liv. Nu pratar hon inte med mig, ja kan ta förstört våran relation med lite ogenomtänkta steg i Enköping, men var man och tala med mig ist. Jag tål det bättre, jag lovar. Äh.. krap the same. De löser sig.. annars så är de ju tråkigt..

Skola.. ja satt hela morgonen och förberedde för projekt arbetet! Jag är på hugget nu! Ta mig fasen! Jessica kom inte förens efter fika nån gång tror jag. Men vi jobbade på som attan. Mycket fick struktur idag. Skönt som fan.

Kaffe tiggdes på elevhemmet idag också. En dag utan kaffe i skolan är ingen dag i skolan.

Hämtade matteboken med.. de va bara 2 kap som ja inte hade gjort i matten trodde de va 5 eller så.. skönt som fan..

sen så bytte jag num valet till Svin och får skötsel med, ist för Zorf.

Himlen va så vacker.. mm..
image662

Efter 16 så åkte ja med Tobbe och Martin in till staden,
image667
skulle köpa ut en lambrett stav till Jessica. Inte lätt att gissa storlek till en annan, hoppas att de blidde bra.

Sen så träffa man på Hoppis! Weii Hoppi! Åkte till VÄNGE.. vänge.. åh.. de låter så illa i mina öron.. ah.. där bodde man rätt länge ^^.

Menm en .. puss o kramen

23/1-2008

Gick upp, satte fötterna på ett golv! jag har ett golv! ah! sen knata upp, frukosten va klar, äta, åka, drog till hobby, satt där och pluggade, sen åkte ja o Jimmy till IKEA och shoppade loss på riktigt! 500 kr i pressentkort blev massa nytt till mitt hål.

image658
vill man inte bara krypa upp där eller? JO de VILL man och det är lika mysigt som de ser ut!

image659
Förvaring ^^ ja tack!

image660
Två nattduks bord blev en "bokhylla" med lite nya pryls i.


image661
Eftersom att ja inte har uttag för att kunna ha en taklampa så kan man ju ha en bra golvlampa ist! ^^

22/1-2008

Ja.. en morgon när jag vaknar.. så är det SNÖ ute!! bara så! ingen förvaning eller något.. den bara va där.. helt .. underligt.. Förra året så kom snön den 21/1 i år så kom den "igen" den 22/1.. lite intressant, är det de som kallas global uppvärmning ^^.

image623

image624


image625

Martin.. nyckar i bakfickan?? hm.. ja alla ideer är bra utom de dåliga.

image626

Så här känner jag mig verkligen på väg till skolan..


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sen så kommer man till skolan, ja.. man är seg trött, har stått ut en hel lektion med hund, man inväntar det heliga, inte så goda, men heliga, morgon kaffet.. men .. de som inte får hända händer..

image627

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sen så (under lunchen) så trillade två änglar ner från himelen..

image628

"de sade; vi har kaffe.. på elevhemmet"

image629

Ahh !! HALELULJA!!
(änglarna sjunger)
image636
image637
Brr..vilka män..

Bilder från skolan


Lektion

image641
image642image643image644image645
image646

* - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - *

Sen så hängde jag och Emma med Tobbe till tomten, stallet där hans flicka Ida har sin fiiina häst Blenda.
* - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - *

image650


* - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - *

Sen så åkte ja till Akvarie hobby för ovanlighetens skull. Efter det så åkte vi till systers stall och hälsade på Bello

image651

Jag älskar att laga mat och jag tycker att det är speciellt kul om jag kan få bjuda på en bit eller tre. Hade tagit fram bacon, fräste den med lök, wook grönsaker, extra brockoli, svamp o en masa gott med mackaroner. mitt i allt blir det mörkt, allt bara dog! Men inte spisen! så jag fick verkligen laga en romantisk middag för två i mörkret, men ja har aldrig lagat mat så mysigt nån gång! trotts att man inte såg så mycket så fick man en annan känsla, och maten blev delekat!
image652image653

Sen så fick jag ett ryck och började möblera om i mitt hål. ja menar ja sover inte i HELA sängen.. ja sover alltid som en boll vid kuddarna så jag behöver inte ha en massa plats vid fötterna.

image65410 onödiga faktan om Mrawen


1. Jag kan inte vara glad utan pengar
2. Jag tycker om skor men är dålig på att använda dem (finare skor)


3. Jag har haft 5 marsvin (Zorro på bilden nr 4)

4
. Jag samlar på drinkpinnar från krogen
(slickar av dem och stoppar ner dem nästan lite heligt de där)


5
. Jag har min hästs träns hängandes på gardinstången (han är inte min längre)
6. Jag har glasögon, två par

7. Porslins guden är min ända gud.


8
. Jag knarkar nudlar.


9
. Jag äger en Greger.

10
. Mrawen - hjärta - jägermeister 

Kärleken är som bajs

En teori som kom till mig när ja satt och stirrade in i tvättmaskinen under ett besök hos porslinsguden.

Kärlek är som bajs.

Det uppenbaras något, ofta oväntat gott, man kan inte hålla sig borta utan tar en tugga, när man gjort det så kan man inte sluta, man bara fortsätter att äta tills tallriken är tom. Man njuter av smakerna, leker med tanken och tungan. Man lutar sig tillbaka och låter det hända.
   Maten är inne på en bestämd tid, är den totalt dålig så bör den komma upp direkt, men våra matspjälknings system har en förmåga att klara av mycket innan dess, tyvärr. Maten som nu mera är maginnehåll byter former, konsistens, färg och funktion många gånger under tidens lopp, delar av den försvinner och blir ett med den som ätit upp den från början, men de ska vara så (får mer info så sök på matspjälkningssystemet). De har en bra och fin symbios med varandra, maginnehållet och den som ätit det, och de behöver varandra.
  Efter den bestämda tiden så börjar den som ätit suga saften ur maginnehållet, de klarar inte av mer utan drar, lämnar sin ätare bakom sig. och ligger där som en bajs i toaletten.

Det var något så fint och åtråvärt, men blev en bajs..

alla blir vi bajs nån gång av någon. Jag vet att jag är en.

21/1-2008

idag.. jo nej men ja har inte sovit mycket.. somna halv sex.. vaknade klockan nio jätte pigg, men ja somna om, tvingade mig själv att ligga kvar till elva. sen gick ja upp åt frulle. Skrev lite, ritade lite.. sen så gjorde ja klart de där skol arbetet med, barnboken. jag är kreativ idag. städat, ritat, skrivit mm..

men ja var seriöst rädd idag.. seriöst verkligen! min kamera va borta ..! min kamera!! gud va rädd ja va!!!

tankarna snurrar, vart, vart, vart?!

städat, vänt o vridit!

men nej.. sen när hanna kom hem så kollade ja lite o så hittade ja den.. hon är magisk hon hanna. .^^

image605
Så skönt o rita och skriva lite.. det var så länge sen.. mm .. miss it ..

image610image612image611
Viss kärlek är accepterad / okej.. våran är oförstörbar

Mariella saker jag älskar:
1. Adga (dator)
2. Kameran
3. Mobilen

Kärlek? skojjar du eller?

Kärlek? skojar du med mig?
en varm känsla som rör sig,
kryper, ålar, äter sig fram,
räds inget, inga hinder,
en parasit som förlamar sitt offer,
helt ovetande blir denne fast,
i en falsk illusion av lycka och trygghet,

När den nått sitt mål,
när den tidsinställda bomben exploderar,
mördas offret mentalt,
lider - sorg, ensamhet, svek,
förstörd, trasig.

Kärlek? skojar du med mig?

nej tack..

image604

Ensam

En själ ensam i mörkret,
allt sliter, trycker, förstummar,
fast! kan inte röra mig
rädd, det kommer närmre,
lite till, lite till klarar du,
trycket ökar, äter sig in,
jag skriker, men inga ljud lämnar mig.

Håll ut! snart är det över,
lite till, lite till klarar du,
smärtan är överväldigande,
men.....
lite till, lite till,
måste hålla ut idag,
för morgondagen,
lite till, lite till, håll ut,
idag......

Imorgon är jag inte ensam,
Imorgon är jag i ljuset


image603

Talanger

Snälla, säg att jag är fin,
att jag är söt, att jag duger,
på riktigt, snälla, på riktigt,
acceptera mig, här är jag!
Förlåt om jag inte är perfekt!
förlåt om jag är äcklig,
liten, ettrig, dryg, irriterande, jobbig,
men säg att jag är fin...
Snälla, på riktigt.
Jag är inte så bra på mycket,
har inte mycket som jag verkligen kan,
men visa mig att jag kan lite ändå,
att jag inte är värdelös...
sätt ett värde på mina talanger
de som jag har..

image602


Låt honom vara!

Låt David vara ifred!

ja har bett alla att inte röra honom, gör inte de då! han lider som det är, låt det vara då! för fan, väx upp .. jag uppskattar att det finns folk som står upp för mig, men hjälp mig istället för detta. Hjälp mig, va här för mig. Han har fått sitt redan, det räcker. tack...

20/1-2008

Idag.. idag så var det två månader sen de tog slut med david, ett år sedan mamma fick sin hjärnblödning och Patriks födelsedag.

Mamma. den 20/1-2007, ja kommer aldrig att glömma när jag fick beskedet. Jag hade kommit hem till Patrik, fått i mig en del, vi hade det jätte kul! så ringer min telefon.. Ja! svarar jag för att överrösta på andra sidan telefonen hör jag Tommy, systers dåvarande kille. Han säger helt lugnt, kallt ; Åsa, Mimmi har fått en hjärnblödning. Hon är på akademiska nu.
Den chocken, har aldrig varit med om något liknande. Jag började garva, la på, garva. larvade mig som fan. Sprang in i rummet där alla satt, och skrek ; Min mamma har fått en hjärnblödning! Det vart helt tyst.. alla stirrade på mig med undrande ögon. Jag fattade ingenting, varför reagerade de så? vad hade hänt? Jag sa till David att vi nog borde åka.. han höll med och vi åkte hem till hans mamma, Elisabeth. Jag berättade, kände efter om ja ville åka till sjukhuset eller inte, det var kväll/natt och jag kanske inte fick komma in i alla fall så jag stannade hemma och besökte henne dagen efter.

Jag hatar sjukhus men jag var tvungnen att se min mamma, det stämde ju inte alls. När ja kom in ville ja gå ut direkt, Min mamma, min pigga mamma låg i en säng med massa pipande grejer på sig, monitorer till förbannelse och knappt en ansikts rörelse.. Hon var där men inte där. Det var hemskt.

Sen var det bara att ta sig i kragen, vilka skulle bli informerade? ringa runt till släkt, vänner, jobb mm. och berätta om det som hänt, jag och syster var närmsa anhöriga och fick ta den biten, Camilla drog sig bak ganska snabbt men jag visste att de behövde göras, det fanns inget annat. Skolan, jag åkte dit, tog ett möte med Klassföreståndaren och kuratorn, blev sjukskriven. Jag bodde på sjukhuset ringde och medelade alla inblandade parter vid varje steg som togs, jag ringde systrarna 5 gånger per dag minst, försökte hänga med vad de gjorde med henne, besökte så ofta jag kunde när hon blev flyttad till karolinska, skötte hennes räkningar, tog hans om hennes liv. Allt låg på mig att ta hand om. David stöttade men klarade inte riktigt av det, de gjorde ingen, jag fick bara kämpa hårdare, ta i den 5:e växeln och köra på. till slut så kunde ja inte sova eller äta, jag fanns inte kvar, allt snurrade runt min mamma. jag insåg inte hur mycket jag gav. Sen så kom hon till rehab, för att sedan släppas ut.. vart?? hon hade inget boende??

jo.. hem till oss i början kunde jag inte lämna henne, hon hade ingen koll på något, svag kunde fixa mat, dålig balans, mycket var svårt. Men ja gjorde det. ja stod där. Tog henne till sjukhuset, förklarade närmre vad som hänt henne under tiden, lyssnade fanns, hjälpte till med allt.

Det var tungt.. men jag hade gjort om det alla gånger.

David. två månader sen, mm.. så är det..

Patrik. GRATTIS!!

Idag så har ja varit hos Niklas till 15 eller nåt sen gick jag ner till stan, värsta duktig! ja så är det! haha,, ^^ sen så åkte ja hem, lagade mat; mathavre med wook. sen så e de datorn... i princip.. har inte haft ork..

image598
Januari??????????????????????????

sen gjorde ja värsta upptäckten... ... ....................nudlar.............

kolla.. inget underligt.. nudlar.. image599
så vänder man på paketet.. ..

image600Sv. 1. koka upp 1/2 liter vatten i en kastrull
Eng. 1. Add noodles to 400ml of boil water
Sv. 2. Tillstätt nudlarna och låt koka i 2-3 minuter
tills nudlarna är mjuka
Eng. 2. Boil for 3 minutes and stir accasionally.
Sv. 3. A) att göra "nudelsoppa" bla bla.. B) nudelrätt
bla bal
Eng 3. Remove from heat and serve as desired
kul va.. haha.. Ja tycker att de e kul att svenskspråkiga och engelsspråkiga inte kan laga nudlar på samma sett.. hehe..
image601


19/1-2008

Ja, pigg och glad man är när man knappt har sovit och ska upp smurf tidigt för att jobba lite extra på skolan! Men men det är bara att pallra sig upp det..

Fick skjuts, värsta najs de.. ^^

Taxi+Syster > >

Åsa och Marin - redo för tjänstgöring!

image569

Våra polare förberädde sig med för en tuff dag ^^

Okej.. Pressentation av oss som frivilligt kommer till skolan på en lördag för skojsskull på ett öppethus:

Fågelrummet:
Anna + Skåne (karln)
image575

Små gnagar rummet:
Carro + Annika
image576

Stor gnagar rummet:
Antonia + Elin
image577

Reptilrummet:
Jag + Marin
image578

image579
Söt eller äcklig? det är frågan.. jag har fått många olika svar.. hehe.. ja tycker att den är sööööt ^^

Dagen knatade på, det var mycket frågor och det var roligt ^^. Jag gör om det igen alla gånger om jag får chansen ^^ .

I väntan på bussen, vi slutade 13.00 bussen hade inga planer på att gå före 13.45.. så vad gör man .. ? jo:
typ.. eller vad skulle du ha gjort?

: )

Sen så drog ja till Nyby.. ovanligt.. men sant.. sov ett tag, sen så åkte jag med hem till en av Niklas äldre systrar, hel härligt en bondgård ^^ nu kan Åsa trivas, alla gånger ^^ jajemän.. och det fanns både hästar och kor.. kan det bli bättre?Den här damen var rätt image596
intresant! Hon gick i en
box med 3 månader
äldre kalvar, men var
lika stor, trotts att hon var en dotter till en Jersey tjur! Jag skulle verkligen vilja vara med och följa hennes tillväxt! skulle vara grymt intressant!


Någon var lite trött.... kanske..
image597

ingen utgång ikväll är för trött, har knappt sovit i natt, jobbat idag, ätit dåligt, varit på äventyr.. en annan dag..


puss o kram..

18/1-2008- Williams

Åkte över till Niklas och tänkte vara lite social, men stackarn va jätte trött och låg och sov på soffan värsta länge, han är helt bedårande när han sover, så avslappnad så att det inte går att jämnföra med något annat ^^

image549

sen så åt vi omelett alá Niklas med allt på givietvis!och ja! när ja kom så såg lägenheten helt anorlunda ut! hade skaffat värsta tvhyllan, bytt gardiner, ställt soffan på andra sidan rummet, skickat ut sina småbokhyllor, ny matta mm.


Senare på kvällen så kom Magnus. Han är trevlig han. Dom satt och spelade tvspel

lite senare så kom Nicklas med. .


Sen så vart de Williams efter en obestämd tid..

image557image558image559
image560


image566
Gänget för kvällen då då ^^
bakre raden från v: Johan, Magnus, Niklas, Nicklas, Rosen
främre raden från v. Sandra, Jag

Sen så va det dags att ta sig hem, ja va tvungen att ta mig hem för dagen efter så det blev skogen, Niklas hängde med till granarnas land. På bussen stötte ja på en människa som jag inte har sett på länge. JONAS!! Weeii
image567
Najs.. Bajs.. susselull!

17!! Idag har jag haft bloggen en månad!

ja.. idag ska firas att bloggen är en månad gammal! på en månad har ja presterat:

Inlägg:54
Kommentarer:22
Bilder:548

 hehe och mer kommer det att bli, man är väl lite beroende så att säga ^^

17/1-2008

image535

frukost.....
image536hehee

image537image538


image539

Vi är bara sötast i världen! det finns inget annat att säga .. ;p.. eller hur?

ja.. dagen som denna, den är inte slut än men man tröttnar på att ligga o glo på tv, sova och äta godis, ibland vill man göra något kreativt med, lägga en laptop i knät o pilla lite. Jag är så lat idag att ja knappt skulle kunna tänka på vad som skulle hända om ja skulle bli kissnödig, då måste ja ju gå upp.... la mig i sängen runt ett / halv ett (ingen vidare koll) och har inga som helst planer på att röra på mig mer än att sträcka mig efter telefonen eller fjärren till tv:n..
image547
image548Sandra däremot e duktig hon! hon städade åt sina råttor ^^. jag drog mitt strå till stacken där med genom att ligga barnvakt.. de menas med att man tar tre råttor lägger dom i sängen och hoppas på att de inte hoppar ner på golvet, man har koll på vart dom är för att de naffsar och smakar ganska bra på en, särskillt under fötterna!
men dom är rara de små liven..

image540 


Hehe.. svara om du vågar...

välj vilket nummer du vill ge mig :-)

1. Min KK
2. Vill ha dig¨
3. Älskling
4. Bästa vän
5. Hetaste
6. Kåta jävel
7. Rolig
8. Söt
9. Galen
10. Gillar dig
11. Vill ha dig i min säng nu!
12. Idiot!
13. Hatar dig
14. Snygg¨
15. Avgudad
16. Proffs
17. Saknar dig

 

16/1-2008 - kvällen, People

jupps då va de ut då då.. fixat gästlistan så man slapp inträde o de..

vi kom in. det var dött, inge folk ingenting- men vi gick och satte oss vid ett bord. tänkte ta de lugnt snacka skit och vänta på att de skulle bli mer folk så man kunde dansa lite ^^.. och när vi sitter där och har de gosigt så kommer en bunt med tjejer och bara sätter sig o bablar som attan. mysigt ja visst ^^ men -- ja.--sen gick vi o kissade och när vi va klara så va de fullt me folk vid vårat bord så vi movade på oss.

Jag och Sandra måste vara det sötaste som finns! kolla ^^Vi hade en najs kväll o natt ja och Sandra

 underbart..

puss puss söta rara..

16/1-2008 - Dagen

man pallar sig upp på morgonen, sätter sig på bussen, åker till staden, dagen varvar hela tiden mellan att kunna tänkas att bli bra och inte så bra. va väldigt trött o tog en power nap när ja väntade på bussen till skolan ^^.

när man kommer till skolan möts man av en underlig syn.. en massa polisbilar! kolla!
image513

ja men sen knata väl skolan på.. hade religion och svenska.

värsta läbbigt de där med religionen! förra veckan så snackade vi om döden och elen gick i hela skolan, idag så pratade vi om kärleken, idag så skulle ja och david varit tillsammans i 4 år, våran års dag.. kände mig inte så upplagd för ämnet så ja muppade mest mot de flesta andra. ja kan inte se kärleken som något fint och vackert längre, det är obehagligt och falskt. ja tror att jag var dum nog att försöka förklara för klassen hur kärleken kan se ut men ja tror inte att det gick så bra..

ja nej men sen så kände ja inte för att åka hem och jag hade inte insperationen för att skriva klart boken till projekt arbetet så ja drog till Hobby.. as usual..nya favvo fiskar.. de påminner om små kor typ! helt underbara.. har filmer med dem  med men vet inte hur man lägger upp de.. dom e asa söta när dom äter! helt galna, blir värsta lyckliga o söta!

sen så ringde Sandra. " häng med ut i kväll" -- what to say? - okey-- ^^
men men .. kvällen kommer i ett eget inlägg.. 16/1-2008 - kvällen, Poeple

15/1-2008

ja..skola.. mm..

jällas verkligt äckliga kaffe
Tobbe and mee
Anna and Martin
Martin lite tvär.. hehe.. varför han de de finns en förklaring till hehe..
Jossa and Emma e glada ^^
Värsta längd skillnaden..
Emma o fika
Anna o Ludde o fika
mmm.. ser mums ut eller hur..
Alla älskar fikat..

Fikat gör jälla, det äckliga kaffet gör folket.

ja.. på andra skolor respekteras lärarna som några högre uppsatta personer.. men de här e Jälla..image511

Ladugården.. fin ^^ mm .. kossor.. hehe.. gosigt jue..
image512

tack

änligen kunna prata ut, det va skönt att kunna göra det. äntligen. det var ta mig fan på tiden, jag kommer aldrig kunna förlåta dig för allt som du gjort mot mig endast för syftet att skada mig, men nu ska de väl vara över hur länge har vi hållit på med de här? as länge.. de är dags att de tar slut nu. tack för att du lyssnade och pratade med mig. nu kanske man kan bli människa igen.. kanske..
god natt..

14-1-2008

ja... gick upp.. gick till Gränby, stod o vänta värsta länge som vanligt så kom de två tanter o skrek en massa.. vart värsta lack för att busschafören va sen till bussen, den stod parkerad, och rörde sig inte även om den skulle göra de o så står man o väntar .. värsta blä.. så ja syselstätte mig..sen så vart de buss o buss igen.. sen så ska ni få följa med på en promenad hem till mig..

image483
image484image485image486image487image488image489image490

så nu hittar du hem till mig ^^ tihi.. men de e värsta mysko,.. ja  menar de ska va snö på bilderna med de e de inte.. men de e januari, växthuseffekten.. mm.. de e nog den som e roten till varför de ser ut som en vår dag eller en höst dag eller nåt men inte vinter i alla fall. ... mm .. men så är det,..

Agge och Elmo söta.. ja de är dom .. m..
image491


Tommy och Serla studerar Nils
image492

Me and Elmo
Hanna and Serla
Matte and Serla
Serla halsband av hanna ^^

13/1-2008

ja lite segt kanske de va i morse.. men vi kom upp åt en stadig frukost me gröt o mackor o sen så spela vi lite tvspel o sen så sa Åsa: nej vi måste ta oss ut idag. så vi gick ut på en liten promenix..sen helt plötsligt så vart de så här..


det började ju fint, de va jätte mysigt väder, sol o grejer, hitta en söt pensionärs stig, hittade linnestigen och gick den en bit sen så vart de galet, vi kom till Vitthusberg, det vart mörkt, kallt, långt hem, vi ginade över åkrar och bäckar, vi va tvugna att klättra över träd för att komma över ett vattendrag.. värsta grejen.. 2 timmar tog det innan vi hittade Niklas mammas hus, där vi fick kaffe o mackor ^^.. kvällen blir lugn, skola o jobb i morgon.. tvspel, mat, tv.. mer tv... typ.. så ses vi i morn ^^

12/1-2008 del 4

ja.. så kom man fram till Williams ^^ en av de första man springer på är Erik.. full som ett ägg ^^


Vadå.. jag.. nej.. va?
uppblåsbara underbara.. la la la..
de va roligt de där.. jajemän
varför nöja sig med en när man kan ha två? hehe
Erik - POSA! - duktig pojke *klappa på huvudet*
va? nej men eller hur?
cute.. ^^
hehe

image434
dom påstår att dom inte är lika.. hm.. ja studerade dom hela kvällen men de ja kunde se som skillnad va att Niklas hade halsuk (och mössa största delen av kvällen) och de hade inte Magnus.. eller har ja mega fel? hehe

image436
bordet^^sen fick Niklas tag i kameran igen och lekte med närbilder den här gången..
image452
Fråga från Åsa till Daniel:
Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord?
Svar - Rock and Roll

image454
Vilka MÄN ^^ den ena ler som en liten flicka och den andra häller ölen på sidan av munnen ^^

image455

image456

image458
Favvo bilden för kvällen alla gånger^^ ja o Niklas mellan tvillingarna ^^ cute värre

hehe.. se vad man kan hitta mera ^^
image461
hehe..

kvällen på Williams kom till sitt slut och det var dags att röra sig till maten.. mm..

tihi

Stackars cyckeln, de måste ha gjort jätte ont för den att hamna där!
image464

alla hoppade tillsamans lik en bunt fjortizar, men ingen brydde sig, vi var lyckliga med det den kvällen/natten.. Max var nästa stopp.


och till dig som vi lämnade bakom oss, jag tyckte synd om dig i alla fall..

tack för en skön natt ta mej fan! repris? alla gånger.. ja e på!

12/1-2008 del 3

I väntan på bussen..


på bussen...


gång till Williams..


inne på Williams kan kollas i 12/1-2008 del 4

^^ do it ^^

12/1-2008 del 2

ja.. eftersom att sidan är en smula opålitlig så måste ja dela upp kvällen i flera olika delar så att de inte stängs ner mitt i alltihopa (igen morr)..

ja.. sen så lekte ja o Niklas på golvet o kittla varandra, värsta kul tills han värsta gav mig ett märke udner ögat! värsta misshandeln ^^

före smink>> efter smink>>

hehe.. täckstifft.. kan det bli bättre ^^

Sen så gick Niklas på foto attack en sväng.. det innebär att:

man hoppar upp bakom folk med en kamera ger en stor ögd pose och tar ett kort o ser vad som de blir av det.. ^^


cute, söta, bedårande.. ja.. eller hur!
image414
image415

Magnus satt ensam i ett hörn och sög på mariestad
image416

ser helt övergiven ut.. stackars..

sen så va de på vägen till ölen.. det kommer i del 3.. read it ^^

12/1-2008 del 1

Ja men ja.. tog de lugnt den första delen av dagen typ till 3 eller nåt innan vi orkade röra oss in till staden igen. och när vi stod och väntade på 8:an som skulle ta oss till Nyby så kom en 2:a och typ stälde hela bussen på en dörr, ja men dom sänker ju ner bussen på höger sida när den stannar, a så fastnade dörren, ja de var roligt då i alla fall ^^
image378

sen när vi kom fram så spela vi lite tvspel o så medan vi väntade på resten av folket att de skulle komma och infinna sig ^^.


 vi väntade och vi väntade o så ringde Sandra o Johan o sa att de skulle vara hurtiga och gå till Nyby, ja men okej, men nej, dom hittade ju inte och Niklas guida o berättade vart de skulle gå och inte gå men dom kom inte rätt i alla fall, eller jo efter ett ganska bra tag så kom dom.. och Sandra var inte så lycklig just då när hon kom innanför dörren..


Klassiskt här verkar vara guitarhero.. visst e dom bedårande ^^ Magnus och Niklas ^^image382 cute

Getto poserna- ^^

från v: Johan, Niklas, Sandra, Magnus, Jag

Ja.. sen så konstaterade bi också att det är skillad på ålderpåle och åderpåle, här jämnför sig pojkarna med varandra..
Magnus
Niklas
Johan

11/1-2008

ja... vad har man gjort en fredag som denna? jo.. man har legat pch sovit till ett eller så. gått upp, gått till Gränby sagt hej, gått till akvariehobby hängt där tills de stängde.. typ.sen så kom:

Adde, Agge och Hanna o hämtade mig-- ^^

Sen så va de en myskväll värre på g!
Hanna leker med Serla
Agge = Sööt = Sant
Titta! en bra bild på Elmo!! ojoj!

Åsa säger:
- Hanna Posa! > > > >

- Hanna va dig själv!> > > >

Fötter^^ weii

image366

Titta han LER^^


image367

Åh.. vem kan inte älska  hennes bakdel? tihi

Söta!!

image369image370
Kolla värsta läbbigt eller vad?!
image376
image377

Nej men de vart väl en skön hemma kväll, helt najs faktiskt. ^^

10/1-2008

Ja, pigg och glad? nej.. kanske inte så pigg men glad i alla fall ^^ Sov hos Niklas, och "råkade" försova mig de första två lektionerna, sen va ja tvungen att åka in kände jag. Det var ingen fara skedd med försovningen eftersom att det var project arbete och tåv av tre i gruppen va ut igår så det var lite förbestämmt att de skulle bli en sovmorgon för oss alla tre ^^ man får göra så ibland faktiskt.

Den roligaste prylen idag var nog ekorren Serla, snacka om att ha en lätt humor ^^

image345

Annars va nog de hetaste bakfylle prat ämnet sex som vanligt ^^ helt underbart med öppna människor! älskar den här skolan o folket som bor här med mig ^^på vägen hemmåt då.. känns alltid lika kallt att stå där och vänta, och man blir lika arg varje gång en lastbil åker förbi, den låter som en buss, åker som en buss men är ingen buss.. alltid lika irriterande ^^


styrde kosan till Niklas

vart lite bortsämd sen på eftermiddagen.. mm .. mat.. kyckling vingar med pommes o kroketter o bea.. mm .. nam namn.


Grattis föreseten, du vet vem du är och varför. Grattis ^^

9/1-2008 - Kvällen del 2Vill ni ha alla bilder så får man ta o säga till ^^ det finns mer där dess kommer ifrån ^^

tack alla för en as skön kväll! repris när? puss o kram!

9/1-2008 - Kvällen del 1

Sandra

Anna


Sandra

Rosen / Jonathan


Chilli / Johan

Rosa Ida

Martin

Tobbe

Stefan

Mikaela - kan det vara så?

Niklas


Miner och grimager:


Lite skrev är väl najs^^
L

9/1-2008 - dagen

Ja den andra dagen i skolan för terminen då då. Kändes rätt trögt att komma upp på morgonen men de gick ^^

under den första lektionen så hade vi svenska, nån film, vet inte vad det var, var så trött att jag somnade och sov nästan hela tiden ^^. hann med lite i slutet, den verkade dålig.

Sen hade vi religion, så underbart besked vi fick " det är bara tre lektioner kvar i kursen" åh.. de snälla orden gjorde en stor del av min dag kan jag säga. sen så började lärarinnan Anna prata, om döden. olika syn och rädslan för att dö, kände mig "liten" hela tiden, jag är livrädd för att dö! får panik vid tanken, skulle kanske behöva jobba i ett bårhus eller något.
  Sen rätt som det var så gick ljuset, hela skolan släcktes ner, just när vi pratade om detta delekata ämne. Läskigt värre. Jobbigt var dock att vi skulle ha luch efter den lektionen, och utan el i dagens sammhälle blir det inte så mycket mat gjord, så fil och sallad blev dagens lunch. mättande och bra där. Lite bilder från när skolan min är mörk.
Jag och martin bestämde oss för att vi skulle ta en tur ner till djurhuset för att se hur det var där nere med djuren. stötte på Shiba på vägen ner, hon är inte rädd för att ta sig friheter hon heller ^^:


Brito mobilen ^^ våran lärares "speciella" lilla bil
:
Från vänster: hunddagis, ladugården, djurhuset/ gamla svinhuset


Nere i djurhuset va de mörkt med, värsta läbbigt värre.


innan luchen var slut så var elen tillbaka, men skolan var nästan tom, alla åkte hem. Men hallå, det är väl klart att man kan ha lektion trotts att de inte finns el! hallå!
jag satt och jobbade fram till två jag, ja. vi håller på med en barnbok på project arbetet och då står jag för att det ska bli text i den.

bilder: från v. en del av boken, jag, Sandra, Jessica

Sen så när ja hade tröttnat helt så hängde ja med Sandra o Jessica upp till elevhemmet. Gjorde inte mycket utan tog de lugnt käka, sminkade oss, gjorde oss iording lyssna på musik o drack lite öl^^ najs värre.
Sen så va de bussen in till staden
Kvällen får bli ett eget inlägg ^^ titta gärna på det, kommentera gärna.

8/1-2008

ja.. första dagen i skolan efter ett underligt jullov. Jag vet inte vad jag ska säga men de här lovet har varit något helt i egen klass. Värsta äventyret, nu är det dags att kasta sig in i verkligheten igen och inse att man går den absolut sista terminen i trean på gymnasiet. Den tuffaste mest krävande terminen ligger framför mig, samtidigt som jag känner mig illa till mods så känns det ändå skönt att det är på väg till studenten nu.. det är inte så lång tid kvar och lyckas jag hålla huvudet uppe så kommer jag att klara att ta examen, det är mitt livs mål just nu, inget annat är viktigare för mig än att klara av skolan, så är det bara. Va fasen, jag hatade skolan, var så less, skolkade massor, sket i allt, var respektlös och uttråkad. Men det var högstadiet, nu är det gymnasiet, sen slipper jag skolan, helt. Vissa av mina lärare tycker att jag ska läsa vidare, och jag ville det, men nu är det en mardröm. Har kämpat så hårt och gett så mycket av mig själv, min själ och min tid och engagemang i skolan, börjar lessna nu, allt går emot mig. Men det är bara att höja huvudet ett steg till och ta det.

Jag klarar det här!

ja, kan man känna sig mer skol kär än vi som går på Jälla? slutade innan em fikat en timme eller något innan, satte oss o snacka skit utanför matan till typ halv 5! hel skönt, vilka gör det egentligen? hehe..

Kärn gänget (typ):


sen va de:


sen åkte vi till stall Tomten, kollade på när Tobbe mockade Blendas box o sen åkte vi in till staden och så åkte alla hem till sig ^^ en rätt bra dag ^^

image240
Mee på morgonen, kände mig rätt najs ^^ kände att de skulle bli en bra dag.

sen så åt ja pytt i panna med grönsaksblandning alá Åsa + Majs, underbart.. sen har ja bara suuttit me Agda, duschat, brytt om mig själv o peelat mig och så.. känns bra de ^^ ...tihi..

uppföljning kommer.. Puss på er..

Ps. tack för att ni orkar komma in o kika ibland ^^ känns roligt ^^

7/1-2008

Fika på storken med vänner ^^ underbart


Sen skicka Niklas ett Sms .. "jag har en pressent åt dg" cute..

jag fick Serla ekorren!! asa sött! vart jätte glad!


6/1-2008

image222

5/1-2008

Ja.. jag tog en softar dag värre, frukost, sen fika.. mm.. se..

image213
M... nam nam

sen åkte ja o syster till Gränby, fastna på handikapp toan som vanligt, vårat häng värre..sen drog vi till stoffe o tiggde fika, när vi inte fick de så gick vi vidare mot MAX - Åsa hungrig = MAX, ja åt: maxbox (fick en pruttkudde), o sen caffe o cheesecake o camilla tog caffe med cheesecake. ^^Ja tog två till hål i öronen ^^ ett i vardera, så satte ja in "pluppar" där och i de andra "zickzack hålet", sen böt ja "pluppen" i näsan mot ring, o satte in en ring i läppen, öronen har samma uppsättningar på båda öronen:

FRÅN:

image221

Till:

image220

4/1-2008

Min dag :

3-1-2008

En Niklas och Åsa dag idag ^^ bara helt jätte skönt o göra absolut så lite som möjligt o bara vara! underbart skönt!

ja blir värsta bortskämd jag ^^ underbart. På "morgonen" fick ja en jätte god omelett, underbart o se andra göra saker för en ^^


nam nam ^^

Sen så gick vi på promenad en eller ett par filmer senare till akvariehobby o hälsa på syster yster ^^. hon måste tycka att de är rätt skönt att ja kommer ner o säger hej emellanåt, ja kommer in, drar på kaffe, sen säger hej o så hjälpa till o märka o plocka varor ^^ kul ^^.

sen gick vi till >>
o handlade mat ^^


>mat (sallad mm.. nam nam) > > Chips o dipp.. mm ..

+ Film

tihi.. kram o god natt...

Underbara!

http://www.youtube.com/watch?v=tcRiXOONqf0

älskar den här låten.. den gör mig bara glad.. undebar..

Fy fan..

Kall, så kall, så tom. varför? Är jag värd att känna så här? Hur kan ja ha lyckats göra mig förtjänt av något liknande? Är jag en ond och elak människa? ? Nej, det är jag inte, det vet jag. Jag kan inte tycka att jag är det.

Alla svek ligger på mig, tynger mig. Hur ska jag kunna lita på någon igen? Helhjärtat? Ingen lyssnar, finns inte, som om jag skulle mala om mina ?problem?, men för upplysningens skull ? jag maler inte om mina problem. Respons ibland någon gång från någon, är det så mycket begärt. Jag vill bara kunna få ett gensvar. ?glöm de där? ?skit i de där? ?lägg det bakom dig?. Ja, jag försöker men det är inte varje dag som man blir behandlad värre än en spya.

Hur ska jag kunna ge min kärlek till någon igen? Hur ska jag våga? De går ju inte.. har blivit så hjärte krossad, ja visst, det var mitt val att lämna David, det vet jag, och det står jag för, han vet varför lika väl som jag. Men är jag den ända onda för det? Är jag inte värd skitvatten för det? För att ja vart så pass stark att ja kunde bryta mig loss, David, att lämna dig va det bästa jag har gjort i hela mitt liv, se hur du behandlar mig nu? Kan du förstå vilken skit ja har levt i? jag hatar dig, hel hjärtat. 4 år av mitt liv, det värdefullaste jag har, gav jag till dig, jag var dig trogen, jag gjorde allt du bad om, jag stod ut med att följa ditt finger, ja slutade upp med att vara mig själv för dig, slutade träffa folk, ja kysste dig god natt, jag gav dig mat och min kärlek, anspråks löst. Men du ditt as, ditt jävla as.

 Ett svek följs ofta av ett annat, du sa att du skulle finnas för mig, att du skulle stötta mig vara där för mig? när jag behövde dig som mest var du borta, aldrig har jag fallit så djupt. Kommer aldrig kunna lita på någon igen. Inte efter dig, inte helt i all fall, förstå att jag älskade dig.

Nu, jag är kär, men kan jag ge de som krävs? Orkar jag med ett förhållande? Klarar jag det? Är jag stark nog? ?nej. Men jag älskar honom. Varför kom du nu. Det måste finnas en anledning till det. Måste. Snälla, hjälp. Jag vet inte vem jag är längre! Hur ska jag kunna ge mig själv om jag inte vet vad jag ger.

Fan, jag är fet igen, varför? Varför ska jag alltid bli så här, känner mig så stor och äcklig och vidrig, vill inte se mig själv vill inte vara i den här äckliga kroppen! Ja har gått upp 5 kg på två eller tre veckor. Hatar mig själv, ta inte i min förens jag är liten igen, det dallrar så äckligt. Så vidrigt, snuskigt. Jag gör ett avtal med mig själv från och med nu: jag är helt nykter tills ja väger 48 kg igen, inte en droppe där innan! Inte en! De ända accepterade vätskorna är vatten och tranbärs juice! Fan ja hatar de här känner mig så äcklig, hungrig, blir aldrig mätt, måste äta något, måste, vet inte vad ja ska göra annars! SNÄLLA HJÄLP MIG.

2-1-2008

Ja.. sov, fy fan va ja har sovit.. hela dan i princip, helt underbart! sov till ett kanske .. helt underbart. o sen så åkte vi över till Niklas mamma, vi kul o träffa henne och hans syskon. ^^.

Va tvungen att göra något som ja inte ville göra, jag klippte honom.. Uh!! men det vart fint i alla fall. ^^

Sen så åkte ja faktiskt hem, gjorde i ordning lite pasta carbonara med grönsaker, och svamp.. ser det inte gott ut eller?

image196


Och Hanna stackarn såg helt förstörd ut! såg ut som om hon har blivit misshandlad eller något! men hon hade bara sovit med linsen i..

image199

1-1-08

Ja.. dagen efter konstaterade man den hårda vägen att vi hade festat mitt ute i ingenstanns.. vi gick o vi gick.. 4 km i snö blandat regn, på en krokig väg någonstanns i skogen. där gick vi. Men roligt hade systrarna lidenvik, kiss och bajs humorn vad den som regerade, den 1 januari. vi missade bussen med kanske 300meter, en timme senare gick den efter.
image183Systerimage184Jag

Kakor!!!

image185

Efter lång väntan, och många dåliga kiss och bajs skämt senare så kom bussen.. åh..

'image186
Syster yser va inte så pigg..

image187
O kanske inte ja heller .. ^^

ja o sen så åkte ja till Niklas o tänkte att han skulle ta hand om mig. ja .,.. men nej.. han va  inte på andra sidan dörren.. fick vänta i hans trapphus, trött, bakis, kall o blä i en timme..efter en lång väntan så kom han o så fick ja komma in o så gav han mig våfflor!
image192


31/12-07 Nyårsafton!

♥ Mee

Först va vi hemma, de skulle bli fest där o ja tror att de blev rätt kul. Kände inte för att stanna där så ja o syster drog vidare till skogen, den andra skogen långt borta, vi skulle ut på äventyr ^^

Niq är manlig när han står o skryker sin skjorta
Nicklas ^^
Adde
Hanna
Agges polare

Jga och syster bestämde oss för att vi skulle åka från huset, till en av hennes polare, Thord. Mina planer hade ändrats då Niklas inte kunde komma :(, så äh, va fan lite äventyr har väl ingen dött av.. hehe.. here we go.

>> På väg ut på äventyr, systrarna LidenvikFyrverkeri!

image149
image150
image151
image152
image153image154image155image156image157

Hm.. what can i say?

image158
Aj.. de måste ha varit väldigt obekvämt.. men men .. alla älskar nyår ^^

Nyårs Glada!


~♥~  Sötaste Nyårspussen  ~♥~

image171

Min nyår.. yes.. it was najs.. i think..

RSS 2.0