Ice age 3 I say.. ^^
Åh underbar I say! Fast jag måste utlysa en liten varning till alla gravida som känner för att se den, massa känslor o massa familjärt snutt och kärleks gull.. Som sagt en varning ^^ hihih.. men ssååååååååååååååå söööööööööööööt ^^ me love^^ hihi.. skönt med ice age att filmerna är så olika varandra, de e verkligen olika saker som händer i filmerna och ja.. me like som sagt.. ^^ nu ska ja inte vara mer asocial känner jag, men en jätte go film ^^ hihih


Typ ett Mrawen år..Hm.. gick genom o kollade lite.. man har ju inte så mkt bättre för sig på tok för tidigt på morgon.. Shit va de harhänt mycket under senaste 1-1½ året!  De är ju så man blir rädd ju. Hur man har ändrats och va man har gjort och ja.. de är helt sjukt hur mycket som har hänt.. oj oj.. och nu ska jag bli mamma :P haha... slående ironi i way.. Men de kanske är så att man måste gå igenom en massa faser för att "landa" eller? i don no.. don no...
   Ja funderade lite på om man skulle bli röd tott igen.. men nja.... trivs i mitt svarta nu.. känns.. hm... moget? eller äh ja vet inte.. men ja trivs i det i alla fall.. skönt.. men rött e ju najs.. .men nja.. jag och min hjärna.. :P haha!

Idag så blir de Ice age 3!! hihiihiiiiI!! myyyyyyyyys 150!!! m.. ^^ och innan kanske man ska ta i tu med alla "måsten" så man har de ur världen.. oh kom just på ett till just sånt där "måste"-.... garderoben.. de e nåt som jag verkligen måste ta tag i.. de ser ju ut som själva f-n där inne, verkligen olikt mig i say.. kan inte flytta med de där böket.. finns inte.. urk.. sandra........*pet*......... sandra *pet*.......... :P hihi.. nej men de går nog :P lallaaa..


På min hjärna..Ah m.. har man varit i Uppsala då då, stora staden man.. hih, eller inte.. Ganska mysko att vara tillbaka i hålan men Elvis behöver matte med, faktiskt, saknar min lille bebis när ja e borta och saknar sötnos när ja är hemma, inte lätt inte lätt, får helt enkelt sätta dom båda under samma tak, då har ja ju alla tre pojkarna ju :P, perfect plan I say.. hihi..

Nörd 150, ligger på lvl 14 på farmville nu,jätte pinsamt, men as kul haha!

Pratade med min blivande hyresvärd idag igen, han är ju bra skön! så nu ser de ut som om ja får köra första lasset, eller jag o jag... euhm.... men i alla fall första lasset ser ut att kunna gå den 9:onde, sen skriva kontrakt den 10:onde och sen blir de väl inflytt antligen i mitten av månaden eller 1 sep.. hahaah! älskar ordningen på de där, men de blir nog bra iaf.

Madde, kom igen kom igen! Åsa vill gosa bebis nu jue! hihi! känns som om ja e mer nervös än henne, men åh.. sitter bara och väntar på startsignalen, då åker jag direkt om ja så måste åka taxi så tänker ja inte missa de här, not a chance.. la la la la..

Jag vill ta o flytta nu, vill få komma hem, hem hem hem hem.. ett ord som inte använts i sin rätta betydelse under många år. åh.. att få komma hem! JAG ska få komma HEM! 

Hm.. ska ta o måla lite tavelramar också.. perfekt att ja köpte hem lite acryl med.. lalala... Elvis ska ju ramas in ^^ hihi.. snyggaste grisen ever :P.. lalalala..

Åh.. självhäftande plattor till TENS apparaten! mm... underbart!!! lalala.. nu kan ja massera mig själv:p hahahaha...

Ja behöver verkligen inte mkt till lägenheten har ja kommit fram till, lite lampor, hatt/skohylla, kaffebryggare, skärbrädor, glas, hm... durkslag, mopp+hink.. damsugare.. hm... hm.... ah... skönt e de iaf.. :P lalala.. ^^

Saknar redan.. hm.. hm.. Den där lille nunnan som skulle släppa allt personligt för sitt nya liv har misslyckats brutalt.. ja tänkte att jag inte skulle kunna eller vilja ha någon i mitt liv (på nuss planet), men ja.. jag kanske inte måste vara själv för att bli mamma, de där lät ju men ja.. jag kanske kan låta mig vara glad o lycklig, kanske kan låta mig falla..

That´s it for to day i think.. maby,,,,

Dagens kattiga nyheter


Piggarna gör Tarzan piggare

Bondkatten Tarzan råkade lägga sig på sin mattes spikmatta av en slump. Nu sover han på den varje dag sedan en vecka tillbaka. - Han njuter och spinner och har blivit hur pigg som helst av det, säger Tarzans matte Therese Janerup.


På en spikmatta. Så sover helst bondkatten Tarzan nu för tiden. För en vecka sedan hoppade han upp på den riviga mattan av en slump och gillade att sova på den så mycket att han har gjort det varje dag sedan dess. – Han gick helt frivilligt och lade sig på den. Nu ligger han och sover på spikmattan tio till femton minuter om dagen, säger matte Therese Janerup.

 "Tarzan har blivit mycket mera lekfull" De nya sovrutinerna har gjort sjuåriga Tarzan gott - han har blivit en helt ny katt med en sprudlande energi. – Han är mycket piggare nu och mycket mera lekfull, säger Therese. Den senaste tiden har det talats mycket om spikmattor verkligen ger de utlovade resultaten eller om positiva upplevelser bara är en så kallad placeboeffekt. Placebo eller inte. För Tarzan funkar dock spikmattan som den lovar.

Länk till artikeln
Katten Watson ringde SOS

Polisen larmades till adressen i West Sussex - fyra gånger i rad. Det var dock bara den ettåriga bengalkatten Watson som trampat in larmnumret på sin ägarinnas telefon.

Fyra gånger på rad fick larmcentralen samtal från en och samma adress i East Preston i West Sussex. Det var dock ingen som gav sig till känna på andra sidan luren och ett stort polispådrag skickades till platsen.

Inte så dramatiskt När polisen kom fram och tittade in genom ett fönster såg de en omkullvällt vas och drog genast slutsatsen att inbrottstjuvar var i farten. Riktigt så dramatiskt visade det sig dock inte vara. Det var nämligen bara den ettåriga bengalkatten Watson som med tassarna lyckats knappa in larmnumret 999 – fyra gånger på raken, skriver brittiska The Sun.

Lekte med telefonen En granne som sett all uppståndelse ringde upp husägaren, tillika Watsons ägarinna, Lauren O’Shea. – Jag skyndade dit och polisen sa åt mig att de trodde att det skett ett inbrott. Jag tänkte direkt att det måste vara min katt. När vi först flyttade in lekte han mycket med telefonen så vi brukade gömma den, säger hon till The Sun. Den klantiga ettåringen är numera förlåten för busringningen efter att ha vunnit andra pris i en kattutställning i helgen.

Länk till artikeln

Godmorgon


Ja har en liten ängel med horn här inne, för de är så obeskrivligt roligt att väcka mamma 4.30 på morgonen.. mm... älskade unge..

Sen vaknade mamma (min mamma),så  gick hon upp och då va de ingen idé att tänka på att somna om.. sen så åt ja lite och då somnade vi ^^ mm.. så skönt att sova när man är nyäten.. mm..

Sen ligga halvt i sömnen och messa med Tim, inte så att ja förstod allt, men de va mys i alla fall, ja somnade mellan varje sms, och då drömde man sött mm.. mys mys mys.. ^^ dobido.. Skön morgon.. ah..


Ja har en känsla av att de blir en bra dag i dag..

 

bara lite.... lite... mycke...


Me just wanna snuggle with u.. And hold u, and hug u.. and don´t let go.. 

Farmville

Har inte du undrat över hur mkt man tjänar på skördarna på farmville egentligen? humm.. la al al.. okej, ja kunde inte sova! lalalaaaaa.....men ris ger bästa timersättningen (tom level 10 iaf)

.

(Anlednigen till att de inte riktigt stämmer mellan sell-buy=profet
är för att de kostar 15 att lägga om loten mellan också.)

host, host.. uh....Sjuker..

Euh! de här va inte alls vad ja hade tänkt mig, halsen har svullnat och hostar och har huvudvärk, har haft riktigt svårt att sova i natt min hals går ju igen så pass mkt att de blir lite småläbbigt mellanåt. Mamma hade en filosofi om att ja åker på de här bara för att ja precis avslutat den där jävla penicilin kuren, stämmer säkert, alltid så blir de ju något  efteråt.. Alvin vaknade - jag vaknade, nu väntar ja bara på att alvedonen ska ta lite så att ja kan få fortsätta sova, för de här är på tok för tidigt för mig, hubba hubba...

KaratekidMammas Lille Karatekid


Helt otroligt hur starkt ett foster, ett ofött barn, en minibebis kan vara. Vissa sparkar känns som om de är på väg ut på andra sidan, men jag lovar Alvin, de är en massa lager med hinnor och fett och muskler och annat gott i vägen, du kommer inte att lyckas.
   Mys unge, älskar när du berättar att allt är bra och mys sparkar, små bökar lite, gosar lite, jag älskar dig min ofödda son, älskar dig av hela mitt hjärta. Du får mig att ha ont, fruktansvärt ont, du gör mig tung, rädd, trött men det spelar ingen roll, inga revbens spelningar, urinblås sparkar, lung punkterare kommer få mig att älska dig mindre.
Morn ^^Godmorgon ^^

M.. nom nom nom.. frulle.. m.. :P

Sonja är sjuk!!! uh!!! Hon verkar lite piggare nu men de e nåt som inte stämmer, så här seg va hon inte igår...Morr, fräääässss... Men men .. hoppas på att de blir en bra lördag idag, de är lörda eller hur? När man inte gör nå så är de inte lätt o hålla koll :P ....

Lalalaalaaaa... *puss*

Harry and Pepper, it´s just the way it is ♥

♥ Godmorgon världen ♥


"Vi ska sy och vi ska klippa"

Ganska duktig^^ , vakna till mitt barns hjärtljud (sms) och blev lite glad så där, så kikade på sandra, hon vänder sig så där magiskt läskigt tillbaka, när man tror att hon sover, gör hon inte de har ja lärt mig, nästan alltid samma sak. Hoppar upp, går in i köket o tänker "nej nej nej nej nej" vänder och går tillbaka ut i rummet, samlar mod och återgår till köket, uh!! disk disk o åter disk i sånna där kreativa högar med ingrodd mat på.

Tar hand om de, frukost, m... gos frulle med alpelin juice, kaffe, rostade mackor, vattenmelon o vitaminer^^ nom nom, ja o sandra på varsin sida av köksbordet, faktiskt, vi använde de.. mm.. vuxenpoäng (va för mkt skit o junk i soffan och i sängen) satt o gick genom reklamen som en medelålderskarl läser sin morgon tidning.

Städa städa städa, de e intressant hur fort saker o ting gror igen, men men nu är det pressentatabelt här iaf.


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Undrar vad den här dagen har för överaskningar att bjuda på?

 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥Kvällen då då ^^
Har ju faktiskt varit duktig o skrivit en massa idag så nu återgår vi till orginal stil för den här bloggen o förklarar med bilder av genuin lathet ^^

Bloggen har ett nytt ansikte.Åh en så strålande underbar dag, allt har knatat åt rätt håll o *älskade ängel* har knatat för runt i huvudet på en ^^ hihiih

Tassar tassar för den nya designen Tim! ^^ så sött ^^

Jag är ingen talare, men jag tänkte försöka.

Dom senaste månaderna har varit ett eldprov, och inte bara för mig utan för er i min närhet. Jag är värdelös på att uttrycka min uppskattelse och de värde jag sätter i er, men utan er så skulle inte Alvin få chansen att anlända till jorden och jag hade nog inte varit människa längre.

Pappa och Yvonne, utan eran stöttning så hade Alvin inte blivit mer än 18 veckor, jag kommer så väl ihåg vad ni sa. Pappa sa "Jag är verkligen inte för abort, jag tycker inte att du ska göra det" och Yvonne sa "jag vet inte om jag ska säga de här eller inte, men snälla snälla gör inte abort!"

Trotts att allt talade emot mig så behöll jag mitt barn, med hjälp av er, jag kan inte uttrycka min tacksamhet gentemot er, det finns inte ord som täcker, ni räddade mitt barn, vill tillägga att fler än Pappa och Yvonne hjälpte till med detta, ni vet vilka ni är som fanns för mig under den perioden.

Mitt liv har varit en berg och dal bana under hela graviditeten. Det borde "räcka" med att vara gravid, försöka hänga med i ändringarna i kroppen, tankarna, hormonerna, rädslorna, MVC besöken och försöka förstå att man ska bli förälder. Detta hade räckt för att graviditeten skulle bli tuff, att vara själv gör allt mycket tuffare, att inte ha haft något redigt boende gör inget lättare. Nu tänker jag inte vara negativ och dra upp allt skit som hänt under denna egentligt korta tid, men många berg har det varit att bestiga och än så är det inte klart, men jävlar den som står i min väg nu.

Jag vill tacka er som har funnits vid min sida och fått mig att orka.

Ni är mina hjältar.

Jag vill ursäkta mitt inte så underbara humör alla gånger, jag gör vad ja kan gör att behärska mig men det går med varierat resultat, jag vet. Sen så vet jag om att jag inte har varit ett guld sällskap under den här tiden heller, att le har varit i en helt annan värld för mig totalt, helt otrloligt att ni har stått ut med mig! Underbara varelser.

Många gånger har jag tänkt över vad jag kommer att sätta Alvin i, vilket liv ger jag honom? Men vet ni vad? Även om oddsen talar mot mig så kommer jag göra allt som står i min makt för att han ska få ett värdigt liv. Svensson kanske är det bästa i teorin, men undrar om det är det i verkligheten? Jag kan inte ge honom mer än vad jag har att ge, framtiden får utvisa om det räcker.

Även om det inte verkar så, så blir jag djupt berörd av er som erbjuder hjälp, jag är för stolt för att ta emot den, men jag ska försöka bättra mig, jag är skyldig att visa er tilltro efter allt ni gör för mig. Jag har alltid trott att "ensam är stark", men jag är inte stark utan er.HAPPY!!!!Åh ah! ih! ja vet inte vad ja ska säga!! Känslo rus!!! Ih!!

Lycka - äntligen

Nu så börjar saker o ting reda upp sig, hoppas hoppas hoppas att tränden håller sig så att allt annat bajs löser sig med, skulle vara så underbart. Men mitt  största hinder är snart övervunnet, måste bara skriva papprena först, sen har ja min egen lägenhet!!

Nu, nu ska vi se.. kanske ska skriva om lägenheten? eller? vill ni veta nå? kanske.. ja den är 89kv, pritty najs i say.. alltså de här är den ända lägenheten som ja kan få tag i så me is happy, okej.. alternativt så fanns de 3 till, men dom är i skutskär, och i respekt så skulle ja inte tänka tanken. Den är inte så fin men ja får nya tapeter så de reder sig ^^.. hm.. andra våningen, kanske inte så jätte bra men.. ja har förråd på första våningen så ja kan ställa barnvagnen där.. hm... 2 franska balkonger.. mkt centralt ^^.. ÅH!! jag vill gråta!!! är så glad!!!!

Bokstavligen 6 månaders rädsla släppte där! på 2 minuter! åh.. lalala... *sjunger lite*

Okej tråkigare då,
.........resten av problemlistan:


*måste skriva papper
*få ett inflyttningsdatum
*se till att få flytthjälp (eftersom flytten blir komplicerad, den kommer iprincip ske från 4olika ställen)
*hjälp att tapetsera
*packa upp o boa
*ge igenom alla bebis saker
*Oh!! Ha en Babyboom! Komma? hihi

hih!! listan är patetisk! snacka om att minska under de senaste sjuka månaderna!

Nu ser jag fram emot att bli mamma!

Okej....

Nu börjar livet bli tragiskt, när man sitter på face med farm och sittar på när % ökar, och man börjar räkna på hur många timmar det är kvar till skörd.... pinsamt värre!! :P


Kvällen som denna..Kvällens projekt.. nu har ja slut på dukar.. :( hm.. får ta o fixa de tror jag..

Idag.. ♥

..........Cheesecake
.........Soffpotatisar
...........Matte o bebis mys
.........Snigelfart

Åh kärlek värre!

Jag skiter i hur han ser ut, hur han skulle vara som person, om han är trogen som en dammråtta, bara han sjunger för mig! åh!Kurt Nilsen i say! mmm...mums!

Shit va magen växerfick en chock när ja tog en promenad framför spegeln, "den där brukar väl inte bo där" känslan.. mycket underligt mycket underligt..

Kan inte låta bli...

Vet inte vad som är fel på mig men ja kan inte göra annat än att lyssna på snuttiga låtar om saker som är underbara, kanske är ett bra tecken, ja menar hittils så har min playlist bestått av dia psalma och annat inte så glatt direkt. Men ja vet inte.. något händer i kroppen antar jag.. tänker vara så realistiskt tråkig att jag skyller på att hormonerna håller på att omorganiserar sig! Hm! banne mig!

Ibland är allt bara precis på gränsen..Idag har allt varit på väg att skita sig men har precis löst sig, underligt värre. Vaknade magen knorrade, hittade chips och chocklad (hihi), ringde till min blivande hyresvärd (om jag får bestämma) och han kunde fortfarande inte säga nå om "min" lägenhet men alternativt så skulle det finnas en annan på bottenplan istället (vilket är praktiskt med barnvagn).

Sen så var ja på väg att missa bussen, men bussen var sen (bara så där lagomt med 2-3min). Kommer in till stan köper en halv macka från subway och tänker "fan va liten den va" men ja vart precis lagom mätt.

Sen skulle man åka hem, och de kändes lite blä att skiljas från Mickan så dä kläcker hon att hon ska till Gävle, de tåget stannar vid mig ju.. :P

Kommer till Tierp pratar med pappa, rotar i väskan och hinner få panik innan jag kom på att "fan ja la ur nyckeln hos Macke, helvete!" ringer Sandra men hittade precis nyckeln längst ner i väskan, Skulle ta ut pengar, men hade inte kortet i plänboken *panik* men kom på att "visst ja! ja har ju ett nytt kort ligger hemma!"

Hittade ett packet i posten och det var till mig ^^ med en fotobok som jag bestälde för ett tag sedan, öppnar räkningen och ler och är ganska nöjd över 39:- hihi..

Kollar kylen ser: philadelfia och cola ^^ kollar frysen hittar Pizza ^^ hehe...

Som sagt en nästan dag idag..

Ny snuttigt söta människor..


Så här tycker jag om nykära snuttar!

Gah!!! you drive me crazy!

just nu så tänker jag speciellt på två på tok för söta månniskor.. blä på er :P

Grattis mamma.Först är man ett hotell..

Sen blir man en mjölkbar...

Sen blir man betjänt...

Sen blir man en officier..

Sen blir man en bank..

Sen blir man ett problem...

Katter.. i say ^^

Homosexuella pingviner i snaskigt triangeldrama!!!Gay Penguins Harry, Pepper Split Up Updated: Friday, 17 Jul 2009, 10:00 AM EDT Published :

 Friday, 17 Jul 2009, 9:59 AM EDT * By FRANK CARNEVALE (MYFOX NATIONAL) -


A sad week for celebrity romance: Tony Romo and Jessica Simpson ; Richard Jefferson and Kesha Ni'Cole Nichols ; and now Harry and Pepper. Seems that Harry and Pepper, a gay penguin couple, have split and you can blame a female penguin.

Magellanic penguins Harry and Pepper have been together for six years at the San Francisco Zoo. They shared a burrow on the zoo's Penguin Island and even hatched a surrogate chick and raised it together. But after Linda's mate Fig died, she became interested in Harry. The interest led to a confrontation between Pepper and Harry. And zoo keepers had to separate all three penguins.

The zoo said that now Harry and Linda have paired up and even have a chick of there own. As for Pepper, "We're all curious to see who Pepper turns his attention to next," said Harrison Edell, curator of birds at the zoo . And according to SFGate.com Edell is getting many e-mails from people who are outraged that Harry and Pepper split up. Another same-sex penguin couple, Z and Vielpunkt , two male Humboldt penguins at Germany's Bremerhaven Zoo, who recently hatched their surrogate

Länkar:

Youtube

Expressen

Chihuahuavor.. jag säger bara det..

Min teori är bevisad! Chihuahuavor har inga hjärnor.

Hur i helvete kan en sådan annars överleva att få en jävla grillgaffel genom huvudet?! det brukar finnas en hjärna där.. ELLER?

jag skulle ha dött av det i alla fall..
Jag är kattmänniska...

Länk till Aftonbladet.

Ormbunkar

Sedan kanske den 10/6 så har min hjärna snurrat runt ormbunkar.... skit tråkigt antar jag men de va en gåta att lösa..

Vad fan heter den 3:de ormbukssorten?

Stensöta, örnbräkne och.......................??????

Vi fick lära oss tre av de vanligaste svenska ormbunkarna i skolan och man matade o matade tills man rabblade dom där jävla ormbunkarna.. och sen så *poff* borta???


Svar:
Träjon!!!!

Hahah!!

jag trodde, hade en filosofi om varför jag inte fick myggbett... jag trodde att det hade med att jag var gravid att göra meeeen.....
Att ragga lockar mygg Sugen?

Honorna dras till sexualferonomer Blir du ofta myggbiten?

Det kan bero på att du är i raggningstagen. Man har upptäckt att sexualferomoner, det ämne som både människor och djur utsöndrar när de vill locka till sig en partner, är attraktivt för mygghonor. Myggen dras också till alkohol, eftersom den gör huden varmare – något en blodtörstande mygghona uppskattar.

Källa: Filter
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5524223.ab

Dagens lille projekt


gravid

Att vara gravid är ganska intressant, konstigt, läskigt och helt helt otroligt. Jag har bokstavligen en liten människa som växer i magen på mig, en liten liten bebis, helt sjukt konstigt att försöka relatera den där "knölen" i magen till att vara en levande varelse

Det är mysigt att känna hur han sparkar, hur han lever om och bökar där inne, mysigt samtidigt som de kan göra bra jävla ont och det är få av gångerna som han ligger "bekvämt" för mig.

En annan sak är att ja det stämmer man är inte sjuk för att man är gravid men man lever med symptom som man annars hade räknat som att vara sjuk

  • Illamående
  • Trötthet
  • Yrsel
  • Svimningar
  • Glömska
  • Smärta i rygg och bäcken
  • osv osv.
åh ryggen! vilken jävla ryggvärk! shit åt helvete! sjukt jobbigt att inte kunna göra... någonting längre, inget.. det gör bara ondare och ondare för varje dag, varje dag klarar jag av att vara uppe kortare och kortare, att resa sig och ta sig till dass bara de är ett helt maratonlopp, så less på de här nu! i tre månader har jag haft ont men det isolerar mig.. jag vill inte ha ont längre.. jag vill inte.. .jag vill kunna göra normala saker.. jag orkar inte ligga i sängen hela dagarna.. jag vill göra nå mer.. saker.. göra saker... ja.. äh.. nu vart de bökigt men men


Shit.. han växer..Helt sjukt konstigt att min lille son växer så mkt som han gör..

Fösta gången jag såg honom var han inte större än en liten larv.. 3cm lång.. och allt man såg var ett hjärta som pickade och en "paddel" som vinkade, från det ögonblicket så visste jag att jag älskade min lille.

Nästa gång jag fick se honom så höll världen på att ramla över mig, han var en liten liten bebis! han var inte ett stycke larv längre.. han var en bebis..

Nästa gång jag fick se honom så var han en riktig bebis.. en riktigt riktig bebis.. med min näsa och överläpp.. med världens sötaste händer och fötter.. min lille son..

3D Ultraljud!!!!


RSS 2.0