Tänker..♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Längtan

Jag kan inte understryka nog att jag längtar efter mitt barn, min lille son, jag vill bara få hålla honom, höra honom andas, skrika, känna hans lukt, vara med min son.. Det är vad jag verkligen vill, jag vill vakna med honom bredvid mig, jollrandes, jag vill lägga honom och vagga honom till sömns.

Just nu så håller han på och småbökar lite, va Tim som fick igång honom innan han somnade på soffan. Lille korv, kom nu.. Mamma längtar efter dig.

Jag tänkte döda honom..
Nu kan jag inte förstå att jag var på väg att göra abort, vilken ja.. konstig känsla.. Hur kunde jag vara så kall hjärtad att jag ens övervägde att döda honom, min vackra underbara son.. Jag, jag tänkte döda honom. Jag ville avsluta hans chans att leva, jag.. Hur kunde jag? hur vidrig får man vara?

Min son
Jag har inte fått träffa honom än, men jag älskar honom så otroligt mycket, Alvin, min älskade Alvin. Jag är så lycklig över att jag valde att behålla honom, att jag lät honom fortsätta sitt liv. Mitt beslut och mitt ansvar.Visst, det är inte exemplariskt, det är inte Svensson, det är inte enligt standard eller facit, men det betyder väl inte att han inte kan ha en underbar uppväxt?

Pappa

Men vad är det? Han kan få världens vackraste liv ändå, han har rätt att leva ändå, att den biologiska pappan inte finns med i bilden tror jag inte kommer att förstöra Alvins liv, han kommer verkligen inte vara utan en fadersfigur, han har världens underbaraste pappa ändå, den "perfekta" pappan behöver inte vara den biologiska.

Älskad♥
Han har en mamma som älskar honom över allt, han har en morfar och en plast mormor som kommer älska honom, han har en "pappa" som älskar honom, han har en plast farmor som längtar efter honom, han har världens underbaraste blivande gudföräldrar, en låtsas moster som längtar.. Jag kanske inte kan ge honom guld, men jag kan försöka ge honom gröna skogar, och något han inte kommer gå brist på så är det kärlek. Han är älskad, efterlängtad.


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Alvins lilla önskelista

♥ Skallror
♥ Leksaker
♥ Lekmatta
♥ "Ludde" matta från IKEA
♥ Termometer
♥ Blöjhink
♥ Pressentkort på Barnenshus, babyland och liknande
♥ Sängkläder (tror inte att en uppsättning räcker så länge :p)
♥ Vantar
♥ Bebis filtar
Snutte filt
Leksaks förvaring
♥ Blöjor
♥ Baby olja
♥ Spjälskydd
♥ Barn tallrikar o så
♥ Strumpor♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Ska ta o få Tim o lägga sig i sängen, kan ju inte sova på soffan.. går ju inte.. ^^

Sova, nätter är ett större problem än någonsinn! jag får inte ligga ner, kan inte ligga på mage, inte på rygg och inte på höger sida, men inte mer än 10 min på vänster, så ja får ligga o rulla hela tiden. Men de är så tungt att man knappt blir utvilad någon gång.. trött på de här nu..♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥God natt, nu ger jag upp för ikväll..
Puss & Kram
//Mrawen, blivande mamma.


Kommentarer
Postat av: Jenny(stolt Gudmor)

Jag längtar så efter min gudson Alvin.Du är älskad som få redan,och du har inte kommit ut än. Förstå hur älskad Du blir när du är född ;)Puss puss från Gudmor

2009-09-16 @ 09:55:19
URL: http://littlemonkei.blogg.se/
Postat av: ...

citerar:

Jag tänkte döda honom..

Nu kan jag inte förstå att jag var på väg att göra abort, vilken ja.. konstig känsla.. Hur kunde jag vara så kall hjärtad att jag ens övervägde att döda honom, min vackra underbara son.. Jag, jag tänkte döda honom. Jag ville avsluta hans chans att leva, jag.. Hur kunde jag? hur vidrig får man vara?du får självklart tycka och tänka!

men vill bara meddela att andra som gjort andra val i livet kanske tar jävligt illa upp när du i princip kallar dem för barnamördare...kanske borde tänka på att det finns människor i din omgivning som känner sig jävligt förolämpade av ditt uttalande

2009-09-22 @ 19:20:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0