Dagen som denna

Uppsala idag då då.
Åh vilken dag! hahah!! fullt ös o blä o bajs o mys o ja, vad ska man säga. Vaknade i panik av att ja hade sovit lite väl länge, tar mig upp slänger ihop en äppelkaka, smyg panikar lite, slänger i frulle, en tandborste, svarar på kommentaren här på bloggen, tåg, åker in till Uppsala, sjukhuset, alltid lika roligt.. not.. men men .. de gick ju "bra".. knatar ner på stan, träffar på Tims kompis Elin, en trevlig variant i say.

Möter upp mamma, åker hem, dricker kaffe, kommer till apoteket, meducinen va slut!! fanns inte!! oj oj... slut? OMG.. aja.. eh... får väl leva med de här lite till.. eh.. ah... blir nog bra de.. Nu blir de wook med kött o nudlar ^^ mums, få saker som slår att se sin karl stå och laga mat ^^ me like hihih..

Var till domkyrkan med. För er som inte är från Uppsala så är det faktiskt en plats man måste besöka.. kom på mig själv att man har varit där ganska många gånger. Det är något speciellt med den byggnaden.. Fastnade på den här ängeln idag, kunde inte låta bli och tycka att den är.. vacker och fruktansvärd! Jag menar, en ängel, en bebis ängel. som håller en döskalle. uh.. får rysningar..

Puss & kram
// Mrawen ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0