Pojke eller flicka – plånboken avgör

Vill du veta om det blir en pojke eller flicka? Titta då inte på gravidmagens form – utan på bankkontots storlek. Forskare har funnit en koppling mellan barnets kön och föräldrarnas ekonomi. Rika kvinnor får söner – fattiga föder döttrar.

Allt fler forskare hävdar att ett barns kön inte avgörs enbart av slumpen, utan också av livsstil och miljö. Och nu har holländska forskare genom att studera afrikanska kvinnor funnit ytterligare stöd för teorin.
   Den brittiska tidningen Daily Mail rapporterar idag om forskarlaget som analyserat uppgifter om över 95000 rwandiska kvinnor. Sambandet mellan goda omständigheter och många söner i familjen var tydligt.

Goda tider = söner
I Rwanda är månggifte vanligt och de fruar som har högst status inom familjen har ofta mer pengar, mat och andra tillgångar att röra sig med. Forskarna fann att ju bättre omständigheter en kvinna lever under, desto fler söner föder hon.
   Allra flest pojkar föddes i monogama familjer, där konkurrensen om tillgångarna är än mindre. Sedan tidigare finns teorin att kvinnor i goda tider föder söner, helt enkelt för att en frisk pojke kan föra generna vidare bättre än en dotter. I sämre tider eller under fattigare förhållanden blir avkomman oftare en dotter.

En teori är att flickfoster är livkraftigare än pojkfoster – och att risken för missfall därmed minskar.

Källa


Okej då vet jag :P haahahahhahahaahahah!!!!!

 Jag lever altså jävligt bra ekonomiskt då :P Hahahahahahah!! Roligast idag!! Finns verkligen inte logik i de här, ja menar, då skulle de ju vara totalt omöjligt för drottningen att få prinsessan, eller? hahaahahahahahaha!!!


(bevis på att min son är en son)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0