Ladugårds vecka rapport del 1

Nu idag den 29/1-2008 kommer jag åt en chans att rapportera för första gången. 1 dagen

snooze .. snooze.. oops. darn! kom inte upp i tid, de va ju ovanligt att man försover sig när man verkligen inte får! bajs. åkte in (fick skjuts weii). fixa nyckel. och när ja skulle in och installera mig på rummet, nr 11 fick jag en chock, jag bor inte ensam, slog det mig, doften av axe stöter mot min nästa, det är inte kvinnor heller. hm.. .jag vill inte dela rum med 2-3 främmande karlar i en vecka! hallå! visst najs på sitt sett, men ja är inte lika intresserad längre.. Knata upp till husmor och begärde en rum flytt, fick då 12:an. som ursäkt sa hon att "äh, jag tyckte att du kunde behöva lite motion".. hur ska de tolkas?! hm... husmor.. behave! ^^

Jag insåg att darn, jag är sen som det är.. så.. kvälls passet får det bli. sen får dom säga vad dom vill men har ja inte fått ett schema innan så kan ja väl få avgöra det första passet själv.. så kvällen fick det bli.

 knata upp där ganska självsäkert, jag kan de här, det här blir min tredje eller fjärde vecka, beror på hur man ser det.. en vecka är ju grisvecka.. ^^ personalen känner igen mig (så klart) ^^. och säger när jag kommer in "ja men förbered mjölkningen" darn.. tänker jag ..de ända som ja inte lärt mig på rikigt utan ålat mig från alltid.. darn.. men de va bara att försöka.. och ja jobbade inte de snabbaste ja kunde bara för att fösäkra att de blev så rätt det kan bli. de löste sig och blidde bra..så . Sen va de dags efter ett tag att mjölka i bås lagården, först va vi två ordinarie, två hästelever och jag.. sen försvann en efter en.. så va ja själv, men de löste sig bra och jag hann lätt med och så. ^^

 kände mig stolt faktiskt.. När allt va klart med mjölken och diskningen skulle börja så ser jag att en ko ligger undeligt, knatar fram och ser att två klövar kom ut ur henne! Hon Kalvar! Fram med en brygga så att hon inte skulle behöva släppa ungen i bajsrännan. Stod bered och väntade på kalven, fick hjälpa till lite.. sen när den va ute fick ja tömma munnen från slem och dra bort de tjocka slemmet, bära den till en box och torka den torr. Kärlek, till en liten tjurkalv, så underbar.

Efter passet så bytte jag om och knata upp på elevhemmet, gick in på rummet och kände ? va i helvete va tråkigt jag har, känner ingen som är här, har veckan själv o massa blä?. Så kom jag på att om jag försöker sova så slipper ja ha tråkigt, dessutom så har jag morgon passet och börjar 5 så de kan vara en bra idé. Klockan är 20.30..Åsa somnar till, runt klockan 21 så börjar larmhelvetet skrika för fullt! Brandlarm! De som knatar i mitt huvud är ?vad i helvete?! Vem har lekt men utlösaren nu då?!? ja vart bara förbannad, kröp ner djupare under täcket och tyckte synd om mig själv, för varje tjut kände jag min tinnitus förvärras.. darn.. men jag låg kvar, som fan heller att ja skulle knata upp i underkläder och täcke för att ta mig ut till de andra som står och fryser och skojjar om hur de lurat nån som tror att det är på riktigt.. orkar inte!
    Sen efter att skiten har lagt av så hinner man slänga igen ögonen och försöker slappna av efter flera minuters terror, men då .. ja vad händer då? Jo dom drar igång det IGEN!!! Nu va jag mer än förbannad, jag började bli stressad med! Klockan tickade och jag hade inte lång tid kvar att sova på. Skit.
    Sen så lägger man sig åter igen för att låta sömnen ta en.. men NEJ då ska folk skrika och gapa och hoppa och fy fan! Arg värre.. knata upp käka nudlar. Messa nicklas och tyckte synd om mig själv, då säger han att ja kunde ju sova hos honom. Och de hade han ju rätt i, kan jag inte sova här så är de värt att åkta till Niklas och kanske sova.

Så ja klädde på mig och drog med 23.23 bussen in till staden. Niklas var med tvillingarna, satte oss på ett casino och glodde o snacka lite innan de va dags att skiljas åt. Åkte hem till Niklas, sova.. nej.. låg vaken och snurrade men jag kunde vila lite i alla fall. Sen kände jag mig hurtig när ja knata upp kvart i 4 på morgonen för att åkta till skolan med 4.30 bussen. Bytte om och in i lagården för morgon mjölken, ko skit har aldrig luktat så illa som då.. fy fan.

Dagen har varit konstig jag har inte haft någon koll alls på något! Hehe bara knatat runt och flummat i min ensamhet. Sen dog jag nästan av fysiskt krävande arbete.. kändes som om man skulle gå sönder bara. Men men, smile, and wave boys! Smile and wave! Så har ja konstaterat att medel tiden för att verka fyra klövar (en ko) är 2 min och 41 sec.. snabba som illrar! Och värsta läbbiga mojjängen som kossorna åkte runt i .. hm.. skulle inte vilja vara ko där. Sen så åkte ja o Tobbe in till Gränby, kika, snacka skit och sånt. Fika, prova kläder, köpte mat. Sen till hobby, as usual. I natt ska jag sova hemma! Mm.. i min säng.. längtar.. mm..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0