16/1-2008 - Dagen

man pallar sig upp på morgonen, sätter sig på bussen, åker till staden, dagen varvar hela tiden mellan att kunna tänkas att bli bra och inte så bra. va väldigt trött o tog en power nap när ja väntade på bussen till skolan ^^.

när man kommer till skolan möts man av en underlig syn.. en massa polisbilar! kolla!
image513

ja men sen knata väl skolan på.. hade religion och svenska.

värsta läbbigt de där med religionen! förra veckan så snackade vi om döden och elen gick i hela skolan, idag så pratade vi om kärleken, idag så skulle ja och david varit tillsammans i 4 år, våran års dag.. kände mig inte så upplagd för ämnet så ja muppade mest mot de flesta andra. ja kan inte se kärleken som något fint och vackert längre, det är obehagligt och falskt. ja tror att jag var dum nog att försöka förklara för klassen hur kärleken kan se ut men ja tror inte att det gick så bra..

ja nej men sen så kände ja inte för att åka hem och jag hade inte insperationen för att skriva klart boken till projekt arbetet så ja drog till Hobby.. as usual..



nya favvo fiskar.. de påminner om små kor typ! helt underbara.. har filmer med dem  med men vet inte hur man lägger upp de.. dom e asa söta när dom äter! helt galna, blir värsta lyckliga o söta!

sen så ringde Sandra. " häng med ut i kväll" -- what to say? - okey-- ^^
men men .. kvällen kommer i ett eget inlägg.. 16/1-2008 - kvällen, Poeple

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0