16/2-2008

ja.. vad har hänt idag.. jo beskedet som Rockins bortgång, tog hårt. sen så har jag nog inte gjort något annat, slappat, funderat, undrat, tänkt osv. kvällen kom, mat = wookad fläskfilé med grönsaker o nudlar = mmmmmm.. nam nam.. under dagen har ja bara ätit två bitar med cheesecake så magen blidde nog glad ^^.

 Öl.. öl.. la la la.. knata över till Niklas kompisar, partay weiii.. de va en bunt trevligt folk i en lägenhet o de va asa najsigt ^^. Sen typ nån gång mellan 1 o 2 så kom vi på att "fan man kanske ska ta sig ner på staden o kika lite", innan hade ja suttit o snackat med en tjej om djurhantering och avlivnings tekniker, hon va asa full.. a.. knata ner till bussen o konstaterar att nej.. den går inte.. hepp knata tillbaka till festen o så kikar man in i rummet där ja o den där tjejen hade suttit o snackat, ja.. så klart så ligger hon typ däckad i sina spyor.. bra som fan att man gick.. de skulle kunna ha gått inte så bra om ja hade stannat kvar.. har sån jävla spy fobi så de e snubbigt åt de..

Sen jävlar har jag konstaterat att "fan ja rockar i Wii" spöade niklas (ganska jämna poäng) som fan i alla sporter, de ända han va på väg att ta mig i så va de golfen, men de blidde lika i slutändan vid 9:onde hålet hahhaaa! kul som fan..
image1015


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0